Телефон 0883303093

Royal Canin Ageing 12+ Храна за Възрастни Котки над 12 години

13,00 лв.
В наличност
54,80 лв. 60,80 лв.
В наличност
88,80 лв. 98,70 лв.
В наличност
Балансирана и пълноценна храна за котки , специално за котки в напреднала възраст над 12 година.
Производител ROYAL CANIN
Разфасовка
Количество
-10%
Royal Canin Ageing 12+ Храна за Възрастни Котки над 12 години
Добави в количка
Добави в количка

Характеристика

ROYAL CANIN Ageing 12+ храна за котки в напреднала възраст.

Застаряващите котки имат различни хранителни потребности от по-младите. Тази храна има апетитна гранула с двойна текстура (хрупкава отвън и мека отвътре), за да стимулира апетита на котката ви в напреднала възраст. Затова е изключително важно да промените храната на котката ви в процеса на остаряване, за да сте сигурни, че нуждите ѝ на през етап от живота са задоволени. ROYAL CANIN Ageing 12+ е подходяща за котки над 12 години и е специално създадена да задоволи нуждите на вашата котка в напреднала възраст. ROYAL CANIN Ageing 12+ съдържа комплекс от антиоксиданти, който помага на котките през процеса на стареене. Благодарение на умерените нива на фосфор, ROYAL CANIN Ageing 12+ помага за поддържането на здравословна бъбречна функция, което е изключително полезно за застаряващите котки. За да задоволи индивидуалните предпочитания на всяка котка, ROYAL CANIN Ageing 12+ се предлага и в мокър вариант с вкусни парченца в сос. Ако обмисляте смесено хранене следвайте насоките за хранене, за да сте сигурни, че котката ви ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

 

Предимства:

  • Стимулиране на апетита: при някои котки в напреднала възраст сетивата за вкус и мирис отслабват с годините, което води до по-нисък прием на храна, а оттам и до загуба на тегло. AGEING 12+ помага за стимулиране на апетита на застаряващата котка с гранула с много добри вкусови качества и двойна структура, която е лесна за дъвчене.
  • Здрава уринарна система: специално формулирана, за да поддържа здравето на уринарната система на котката.
  • Комплекс за здравословно остаряване: формулата ограничава влиянието на остаряването върху когнитивните функции, подвижността и оксидативния стрес чрез специфични хранителни вещества като триптофан, ЕПА/ДХА и патентован комплекс от антиоксиданти, включително ликопен и бета-каротин.
  • Здрава уринарна система: Намалената бъбречна функция е често срещана при по-възрастни котки. Ageing 12+ помага за поддържане на бъбреците здрави благодарение на адаптираното съдържание на фосфор.

 

Състав:

Изолат от растителен протеин*, варено пшеничено брашно, животински мазнини, дехидратиран птичи протеин, ориз, царевица, растителни влакнини, хидролизирани животински протеини, пулп от цикория, минерали, рибено масло, соево масло, мая и части от нея, домат (източник на ликопен), фрукто-олигозахариди, люспи и семена от псилиум, хидролизирани дрожди (източник на мано- олигозахариди), хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин), масло от пореч, екстракт от невен (източник на лутеин), хидролизиран хрущял (източник на хондроитин сулфат).

Добавки(на кг.): Витамин A: 19000IU, Витамин D3: 700IU, E1 (Желязо): 37мг., E2 (Йод): 3,7мг., E4 (Мед): 11мг., E5 (Манган): 48мг., E6 (Цинк): 145мг., E8 (Селен): 0,06мг. - Сензорни добавки: Екстракт от чай (източник на полифеноли): 0,6гр. - Консерванти - Антиоксиданти.

Аналитични съставки: Протеин: 30% - Сурови мазнини: 19% - Сурова пепел: 5,3% - Сурови влакнини: 4,4% - Фосфор: 0,6% - На кг: Омега-3 мастни киселини: 10,9гр. - Ликопен: 8мг.

Указания за хранене:

Тегло на котката 3 кг 4 кг 5 кг 6 кг
Идеално тегло (само гранули) 42 гр 51 гр 60 гр 68 гр
Идеално тегло (гранули и пауч) 23 гр + 1 пауч 33 гр + 1 пауч 41 гр + 1 пауч 50 гр + 1 пауч
Наднормено тегло (само гранули) 33 гр 41 гр 48 гр 54 гр
Наднормено тегло (гранули и пачу) 15 гр + 1 пауч 22 гр + 1 пауч 29 гр + 1 пауч 36 гр + 1 пауч