Телефон 0883303093

За нас

Историята на  Zooking

  „Ако държах в ръцете си Лампата на Аладин, щях да си пожелая да имам 100 кучета и 100 котки“ – това е желанието на нашия най-малък член на семейството, която расте щастлива, заобиколена от животни вкъщи и в магазините. Нейната настолна книга от момента, в който може да разлиства страниците сама, е енциклопедия за кучета с 1003 страници. Тя е трето поколение в семейството, което носи в себе си искрената любов към животните и поглъща с интерес всяка информация, свързана с тях. Така е израстнал и нейния баща, също и нейния дядо, които днес вече са натрупали необходимия опит и работят с грижа за животните.

   ZooKing e семейна фирма с повече от 25 години опити в търговията с продукти за животни. Първият магазин е отворен през 1995 г, който е малък на площ, но за кратко време набира значителен брой от клиенти. Благодарение на тяхното доверие семейството предприема и отварянето на втори магазин с доста по-голямо разнообразие, предлайки ги по нещо за всеки вкус. Този обект също предобива популярност и разширява кръга от клиенти. Това дава самочувствие и увереност за отварянето на трети магазин с централна локация, който да отговори на нуждите и на най-изтънчените вкусове. Този проект също се оказва успешен.
   Всичко това дължим на нашия екип от служители с дългогодишенопит, които през всичките тези години ни подкрепят безусловно. Работим заедно, следвайки основните приоритети, които си поставихме, отношението към клиента, търсенето и предоставянето на индивидуално решение за нуждите на неговия любимец.

   Можем да се похвалим с изградените партньорства с нашите доставчиците, които ни гарантират гъвкавост и конкурентни цени.
   Ако вече сте наш клиент, благодарим Ви за доверието и ще се радваме да се възползвате и от новата ни услуга за покупки онлайн. Ако пък сега за първи път попадате на нашия сайт, Ви желаем приятно пазаруване!
На всички пожелаваме много незабравими мигове с Вашите любимци!