Телефон 0883303093

Общи условия

Настоящите общи условия имат за цел да регулират отношенията между „Зоомакс 1250“ ЕООД, с ЕИК 204206003 с адрес на регистрация гр. София, ж.к. Овча купел 2, ул., бл. 24 , наричано по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, и клиентите, наричани по-долу ПОТРЕБИТЕЛИ, на онлайн магазин “zooking.bg”.

Zooking.bg e онлайн магазин, достъпен на адрес в Интернет https://www.zooking.bg/, чрез който Потребилите имат възможност да направят на покупка на продукти от платформата, както и следното:

1. Да извършат регистрация и създаване на профил за преглеждане на електронния магазин на Доставчика и използване на допълнителните услуги за предоставяне на информация;

2. Да преглеждат стоките, техните характеристики, цени и условия за доставка;

3. Да сключват с Доставчика договор за покупко-продажба и доставка на стоките, предлагани от в платформата zooking.bg;

4. Да извършват всякакви плащания във връзка със сключените договори чрез zooking.bg електронни средства за разплащане.

5. Да получават информация за нови стоки, предлагани от Доставчика в платформата;

6. Да бъдат уведомявани за правата, произтичащи от закона, предимно чрез интерфейса на онлайн магазин zooking.bg в Интернет;

7. Да упражняват правото си на отказ, когато е приложимо, по Закона за защита на потребителите.

Доставчикът в онлайн магазин zooking.bg организира доставянето на стоките и гарантира правата на Ползвателите, предвидени в закона, в рамките на добросъвестността, възприетите в практиката, потребителското или търговското право критерии и условия.

Потребителите сключват с Доставчика в платформата zooking.bg договор за покупко-продажба на стоките, на адрес https://www. zooking.bg /. Договорът се сключва на български език и се съхранява в базата данни на Доставчика в платформата.

Регистрация

За използването на онлайн магазина Потребителят е необходимо да направи регистрация чрез въвежда индивидуално име и парола, с което се счита, че е приел настоящите общи условия.

Името и паролата за отдалечен достъп се определят от Потребителя, чрез извършване на онлайн регистрация в сайта на Доставчика, съобразно посочената в него процедура.

Онлайн магазинът предоставя възможност за бърза поръчка без регистрация, но в този случай клиентът не може да се възползва от отстъпките за регистрирани потребители.

Защита на лични данни

Гарантирането на правото на защита на личните данни е основен ангажимент на ZooKing, поради което използваме и влaгаме всички необходими средства и усилия, за да обработваме и съхраняваме данните при пълно съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 („Общият регламент на ЕС относно защитата на данните“ или „ОРЗД“) и всяко друго приложимо българско законодателство. Тъй като един от основните принципи на тази правна рамка е прозрачността, ние декларираме, че вашите данни ще бъдат използвани само и единствено за целите на изпълнение на договора за покупко-продажба, за подобряване на предоставяните услуги и изпращането на маркетингови предложения след Вашето предварително съгласие.

По правило, ние съхраняваме Вашите лични данни докато имате акаунт при нас. Вие винаги може да поискате от нас да изтрием определена информация или да закрием акаунта Ви.

Поръчка

  1. Извършване на регистрация в онлайн магазин Zooking и предоставяне на необходимите данни, ако Пoтребителят няма до този момент регистрация в сайта.

  2. Влизане в системата за извършване на поръчки в магазин zooking.bg чрез идентифициране с име и парола.

  3. Избор на една или повече от предлаганите от доставчиците в платформата стоки и добавянето им към списък със стоки за покупка;

  4. Предоставяне на данни за извършване на доставката и посочване на допълнителни изисквания, ако има такива.

  5. Избор на начин на плащане.

  6. Потвърждение на поръчката.

  7. След нейното потвърждение от наша страна потребителят получава и-мейл за всяка валидна и приета поръчка на посочения от него имейл.

Потребителят има право да променя поръчката преди нейното потвърждение, след това промени по поръчката можете да правите на телефон…

Онлайн зоомагазин ZooKing си запазва правото да не изпълни поръчка или да изиска предварителното и заплащане, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, който не e приел, не е взел или не е отказал по установения ред свои предишни поръчки.

Цени

Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС.

Стойността на доставката не е включена в цената на продукта. Тя е регламентирана в отдел„Срокове и цени за доставка”.

Онлайн зоомагазин ZooKing не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката. При изчерпана наличност на дадена стока ще се свържем с Вас.

Промяна на цените

Онлайн зоомагазин ZooKing запазва правото си да променя цените без подаване на предварително уведомление към клиентите.

Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на заявяване на поръчката.

Срокове и цени за доставка

Доставките се извършват с куриер до вратата на клиента в цялата страна.

Срокове за доставка

  • от 1 до 4 работни дни в София

  • от 2 до 5 работни дни за останалите градове

При забавяне на доставката, считано от деня след направената поръчка, получавате допълнителна отстъпка при следващи покупки под формата на ваучер.

В случай, че има забавяне по вина на куриерската фирма, ZooKing не носи отговорност. Поръчки направени в събота или неделя, се обработват в първия работен ден.

За улеснение на своите клиенти Онлайн зоомагазин ZooKing предоставя възможност за получаване на направената поръчка в някой от нашите магазини, което дава 5% допълнителна отстъпка от цената.

Цена на доставка:

– за поръчка от 0 до 50 лв – 5 лв

– за поръчка над 50 лв – безплатна доставка

Допълнителни отстъпки

Специални отстъпки за регистрирани потребители на база натрупан оборот. Не е необходимо да се поддържа даден годишен оборот, но трябва да има направена поне една поръчка в последните 3 месеца, за да бъде картата активна.

VIP card – между 300 лв и 500 лв

– 5 % намаление за всички поръчки.

– 15 лв. подарък за всеки рожден ден. на домашния любимец *

GOLD card – 500 лв и 1000 лв

– 7 % намаление за всички поръчки.

– 20 лв. подарък за всеки рожден ден на домашния любимец *

– Поръчките са със статус “приоритетни”

KING card – над 1000 лв

– 10% намаление за всички поръчки

– 25лв. подарък за всеки рожден ден на домашния любимец *

– Поръчките са със статус “приоритетни”

– Безплатно връщане и замяна.

* Подаръкът за рожден ден е валиден 1 месец преди и след рождената дата. Минимална стойност на поръчката 50лв.

Запазваме си правото да анулираме карта при злоупотреба и некоректност.

Допълнителните отстъпки не са валидни за стоки, които към момента на поръчката са в промоция.

Методи на плащане

– наложен платеж

– чрез системата PayPal

– чрез кредитна или дебитна карта

Проверка на получената стока

При получаване Потребилят е длъжен да провери пратката в присъствието на куриера, като се възползва от предоставената услуга за преглед, която е валидна за всички доставки на продукти от онлайн магазин ZooKing. При разминаване в направената поръчка и получената пратка, както и при установено нарушение в целостта на опаковката и евентуални щети по нея, Потребителят има право да откаже поръчката.

Ако поръчката е приета, се приема, че е доставена без забележка.

Връщане и замяна на стока

Потребителят може да замени или върне всеки закупен от нас продукт в рамките  на 30 дни от датата на получаване.

Ако желаете да замените или върнете получения продукт, моля да попълните формуляра за замяна и връщане.

Като върнати продукти се приемат тези, които са със запазен търговски вид в оригиналната си опаковка и са придружени от всички документи, с които е извършена доставката.

Правото за връщане не е в сила за запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им, стоки, които подлежат на бързо разваляне и имат специален режим на съхранение, персонализирини аксесоари като гравирани медальони.

Връщането е сметка на Потребителя до адрес: гр. София, ул. Княгиня Клементина бл. 193

Парите се възстановяват на клиента по банков път на посочената във формуляра банкова сметка в срок до 5 работни дни след получаване на върнатата стока.

За нас е удоволствие да бъдете наш клиент!